10 llibres que van ser escrits a la presó

Preso

17 maig 10 llibres que van ser escrits a la presó

Jan Arimany

JAN ARIMANY
Em dic Jan Arimany i estic llegint el capítol 24 de la meva vida. Quan era petit vaig descobrir en una petita biblioteca un llibre polsegós que, com un coet de la NASA, em va portar a descobrir un univers nou i impressionant, ple de planetes i estels d’històries i relats. Vaig anar creixent i em vaig anar convertint en un astronauta permanentment fascinat que no es cansava de descobrir nous mons, noves lectures. Mentre estudiava Dret vaig crear els meus dos asteroides, els meus dos blogs: Trotalibros i Entre lletres. Ja treballant d’advocat, quan ningú no em veu em poso el casc d’astronauta i viatjo per l’espai infinit de les lletres, no ha reculat ni un mil·límetre aquesta meravellosa febre que és la passió per llegir.


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close