5 lectures recomanades per cinc ciutats

lectures-per-ciutats

22 ag. 5 lectures recomanades per cinc ciutats

Jan Arimany

JAN ARIMANY
Em dic Jan Arimany i estic llegint el capítol 24 de la meva vida. Quan era petit vaig descobrir en una petita biblioteca un llibre polsegós que, com un coet de la NASA, em va portar a descobrir un univers nou i impressionant, ple de planetes i estels d’històries i relats. Vaig anar creixent i em vaig anar convertint en un astronauta permanentment fascinat que no es cansava de descobrir nous mons, noves lectures. Mentre estudiava Dret vaig crear els meus dos asteroides, els meus dos blogs: Trotalibros i Entre lletres. Ja treballant d’advocat, quan ningú no em veu em poso el casc d’astronauta i viatjo per l’espai infinit de les lletres, no ha reculat ni un mil·límetre aquesta meravellosa febre que és la passió per llegir.


Demana el carnet