5 pelis d’Oscar i que potser no has vist

Birdman

27 febr. 5 pelis d’Oscar i que potser no has vist

     

Marc Camardons

MARC CAMARDONS
Em dic Marc Camardons, tinc 16 anys i sóc estudiant de segon de Batxillerat a Andorra. Sóc un apassionat del cinema i de les sèries de televisió. M’agrada molt escriure històries i guions, mirar pel·lícules i jugar al meu esport preferit: l’hoquei patins. En un futur m’encantaria estudiar cinema i poder dedicar-me a això que tant m’apassiona.

 


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close