6a Jornada de la WhatYouPlay LVA

Clash Royale

25 maig 6a Jornada de la WhatYouPlay LVA

     

Alex Garcia

ALEX GARCIA
Vaig néixer a Tarragona, però ja fa 8 anys que visc a Andorra. Em vaig llicenciar en Economia i sóc empleat de banca de professió. Les meves passions són viatjar i jugar a videojocs. La meva afició als videojocs va començar de ben petit, amb els primers ordinadors i les primeres consoles. I, ara, compagino la meva feina amb el canal ALGAME de YouTube.

 


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close