Amants de la xocolata: brownie d’Oreo

OreoBrownie

20 nov. Amants de la xocolata: brownie d’Oreo

Us agrada la xocolata? Us agraden les galetes Oreo? Si les dues respostes han sigut afirmatives, aquesta és la recepta que heu de fer aquest cap de setmana! Una recepta senzilla amb la qual podràs sorprendre a qualsevol amant de la xocolata!

 

BROWNIE DE GALETES OREO

Postre per a 6/8 persones.

Dificultat: 1/5

Temps: 45 minuts

 

Ingredients

–         125g de xocolata negra

–         125g de mantega sense sal

–         150g de sucre

–         2 ous grans

–         1 cullerada d’extracte de vainilla

–         75g de farina de rebosteria

–         8 galetes Oreo grans o dos paquetets de galetes Oreo Mini

 

Prèviament:

1.      Precalentar el forn a 180º.

 

Mètode:

1. Desfer la xocolata a foc lent o al bany maria.

2. Quan la xocolata està desfeta, agregar la mantega a trocets fins que quedi tot ben desfet.

3. En un altre bol batre els ous amb el sucre fins que quedi una barreja blanquinosa i homogènia.

4. Barrejar el contingut dels dos bols i tornar a barrejar.

5. Trocejar les galetes si són les grans i afegir-ne la meitat ( galetes trocejades) dins de la barreja fins a incorporar-les.

6. Una vegada la barreja estigui llesta, s’ha d’untar un motlle quadrat (de lliure elecció) amb mantega i retallar un quadrat de paper de forn de la mateixa mida del motlle i ficar-lo al fons d’aquest.

7.  A continuació, ficar la massa dins del motlle i acabar de ficar les galetes que falten pel damunt.

8. Coure al forn durant uns 30-35 minuts. Una vegada hagin passat 30 minuts és recomanable punxar el brownie amb un punxó de cuina o un ganivet per saber si ja està ben cuit: si aquest surt net, ja el podem treure del forn.

9. Deixar-ho refredar durant aproximadament una hora i treure’l del motlle.

10.  Tallar en quadrats petits i a l’atac!

 

Brownie Oreo

 

 

Que tingueu una dolça tarda!

     

Paula Binsted

PAULA BINSTED
Vaig néixer al 1994 al Principat d’Andorra, però els meus pares són estrangers. Sóc professional de l’ensenyança primària, però apassionada per la cuina i la gastronomia gràcies al meu pare. En aquest espai podreu descobrir receptes, consells i les meves opinions sobre restaurants que he tingut l’oportunitat de provar. Enjoy!

“Cooking with love provides food for the soul.”

 


Demana el carnet