Bratislava: Una petita gran ciutat

Karim Nafei

24 jul. Bratislava: Una petita gran ciutat

Karim Nafei

KARIM NAFEI
Hola! Em dic Karim, tinc 24 anys, m’agrada l’esport, la música i el cinema però allò que em fa sentir realment viu i feliç és VIATJAR! Ho vaig descobrir ara fa 2 anys quan vaig fer el meu primer Interrail amb els meus amics i des de llavors aprofito la més mínima oportunitat per viatjar. Al blog, compartiré amb vosaltres els meus viatges explicant la meva experiència. El somni que segueixo consisteix en poder visitar tots els països del món, m’hi acompanyes?


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close