6 estris necessaris en rebosteria i les seves alternatives

Judith Silvestre

06 maig 6 estris necessaris en rebosteria i les seves alternatives

Judith Silvestre

JUDITH SILVESTRE
Hola, hola! Em dic Judith, tinc 26 anys i m’agrada molt el dolç. Mentida, m’encanta el dolç. Voleu saber un secret? gaudeixo molt més compartint les meves receptes que devorant-les. Em fa feliç fornejar unes magdalenes i quedar-me mirant com van evolucionant. Sóc com sóc. Tot i així, la rebosteria no és la meva única inspiració així que, qui sap? Potser començo a obrir-me i a explicar altres coses que m’inquieten. Som-hi!


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close