Què portar a la motxilla per a un viatge llarg

Motxilla viatge

01 febr. Què portar a la motxilla per a un viatge llarg

Estefania Asensio

ESTEFANIA ASENSIO
¿Qui sóc jo? Una curiosa. Una inquieta. Una viatgera. Vaig descobrir lo que era viatjar quan em vaig mudar a Paris als 18 anys per estudiar literatura i des de aquell moment no he pogut – ni he volgut- parar. Les meves passions son escriure i viatjar. Arribar a ser una escriptora viatgera i una viatgera escriptora: aquesta es la meva aspiració i la meva inspiració cada dia. Al meu blog de viatges comparteixo amb vosaltres les meves millors experiències


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close