Carmen Machi a la Temporada de Teatre

El dijous 15 de desembre és el torn de l’obra Juicio a una zorra, interpretada per l’actriu Carmen Machi. La funció serà a les 21.30 h al Centre de Congressos d’Andorra la Vella.

Pots comprar l’entrada anticipada amb un 50% de descompte (20 € entrada normal / 10 € amb el Carnet Jove).

Venda d’entrades: per internet, al Centre cultural la Llacuna i a l’Oficina de Turisme d’Andorra la Vella.

Sinopsis:
Carmen Machi interpreta Helena de Troia. La dona a qui s’acusa d’haver desencadenat la guerra antiga més famosa, però “qui es pot creure que tot aquell desplegament era per mi?”

En aquest muntatge teatral, ideat per encàrrec pel Festival de Mèrida 2011, Miguel del Arco recull un nou punt de vista del mite: el de la protagonista. Helena de Troia (Carmen Machi) reivindica el seu paper a la història, una història que sempre l’ha fet culpable, des que la va explicar Homer fins que la va parodiar Offenbach. Com diu de l’Arco: “Una de les dones més famoses i, possiblement, una de les més menyspreades que reclama el dret a triar les paraules que conformen la seva història”.

També sortegem invitacions. Si vols una de les 5 invitacions dobles, només has d’omplir el formulari amb les teves dades abans del 9 de desembre. Sort!!!

 

 

Demana el carnet