Descomptes

2×1 en l’entrada al Caribe Aquatic Park

Per aconseguir aquest val, descarrega’t gratuïtament l’App del Carnet Jove Andorra al teu mòbil o tauleta. Entra-hi amb el teu Carnet Jove i accedeix a la secció Pack Carnet Jove! 

 

 

Condicions específiques del val

 

Promoció vàlida des del 23-06-2021 al 31-08-2021 segons el calendari d’obertura de Caribe Aquatic Park.

 

Cupó bescanviable a les taquilles de PortAventura Park per una entrada d’adult/júnior/sénior d’un dia d’accés al parc, vàlida per al mateix dia en què es bescanvïi el cupò, i prèvia compra a les esmentades taquilles d’una entrada d’adult d’un dia per a Caribe Aquatic Park.

 

Per utilitzar aquest val, prem el botó validar abans d’anar a PortAventura World per generar el codi QR de la promoció. Una vegada estiguis a PortAventura World, accedeix al val sense necessitat de connexió, i mostra el codi QR a taquilles.

 

Aquesta promoció no és vàlida per a cap altra instal·lació de PortAventura World. Oferta no acumulable a altres ofertes i/o promocions. Màxim un cupó per entrada i persona. No es pot bescanviar pel seu valor econòmic. Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl·lic. Se’n prohibeix la venda.

 

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el val i el passaport i/o DNI originals (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser usuari del Carnet Jove Andorra vigent.

 

Consulta les mesures excepcionals de contenció de la COVID-19 a www.portaventuraworld.com.

 

Galaxy: 1267

Descarrega't l'app
2x1 en l'entrada al Caribe Aquatic Park

Categories: Oci, Pack Carnet Jove

Lloc: Tarragona

Telèfon: +34 902 202 220

https://www.portaventuraworld.com/

Opinions

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari
Demana el carnet