Descomptes

50% en l’entrada d’un dia sencer

Tobogans espectaculars, piscines d’onades, llacs… segur que t’ho perdràs? Aquest estiu mulla’t a Illa Fantasia a meitat de preu!

 

Per aconseguir aquest val, descarrega’t gratuïtament l’App del Carnet Jove Andorra al teu mòbil o tauleta. Entra-hi amb el teu Carnet Jove i accedeix a la secció Pack Carnet Jove! 

 

Condicions específiques del val

 

Promoció vàlida del 06-06-2020 fins al 13-09-2020, a excepció dels dies 05-07-2020 i el 11-08-2020.

 

Preu especial de menú: 2 pizzes + 2 begudes per 10 €. Compra’l juntament amb l’entrada al parc (un cop a dins no podràs accedir a aquesta oferta).

 

No acumulable a altres ofertes, cupons o promocions. No vàlid per a dies amb aforament complet o esdeveniments especials. Consulta els horaris i les dates d’obertura del parc a www.illafantasia.com.

 

Per utilitzar aquest val, prem el botó validar abans d’anar a l’Illa Fantasia per generar el codi de barres de la promoció. Una vegada estiguis a Illa Fantasia, accedeix al val sense necessitat de connexió, i mostra el codi a taquilles.

 

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el val i el passaport i/o DNI originals (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser usuari del Carnet Jove Andorra vigent.

Descarrega't l'app
50% en l'entrada d'un dia sencer

Categories: Oci, Pack Carnet Jove

Lloc: Barcelona

Telèfon: +34 937 51 45 53

https://www.illafantasia.com/

Opinions

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari
Demana el carnet