Descomptes

2×1 en l’entrada a PortAventura Park

IMPORTANT: les autoritats competents han adoptat mesures excepcionals als efectes de la contenció de la Covid-19 que impliquen un tancament temporal de les instal·lacions.

 

El val promocional estarà disponible a partir del 27/03/2021.

 

Per aconseguir aquest val, descarrega’t gratuïtament l’App del Carnet Jove Andorra al teu mòbil o tauleta. Entra-hi amb el teu Carnet Jove i accedeix a la secció Pack Carnet Jove!

 

 

 

Condicions específiques del val

 

1) Prem el botó validar abans d’anar a PortAventura World per generar el codi QR de la promoció.

 

2) Una vegada estiguis a PortAventura World, accedeix al val sense necessitat de connexió, i mostra el codi QR a taquilles.

 

La promoció consisteix en la compra d’una entrada d’adult d’1 dia per a PortAventura World i de regal una altra entrada d’1 dia d’adult/júnior/sénior per accedir a PortAventura World.

 

Promoció vàlida del 27/03/2021 al 09/01/2022.

 

Aquesta promoció no és vàlida per a cap altra instal·lació de PortAventura World. Oferta no acumulable a altres ofertes i/o promocions. Màxim un cupó per entrada i persona. No es pot bescanviar pel seu valor econòmic. Els descomptes i els regals no es podran bescanviar pel seu valor en metàl·lic. Se’n prohibeix la venda.

 

Per beneficiar-se de la promoció és imprescindible presentar el val i el passaport i/o DNI originals (no se n’acceptaran duplicats ni fotocòpies) i ser usuari del Carnet Jove Andorra vigent.

 

El funcionament habitual d’alguns espectacles i atraccions es pot veure temporalment alterat o limitat. El web www.portaventuraworld.com oferirà tota la informació actualitzada. Consulta’l abans de la teva visita.

 

CONSULTA LES MESURES DE PREVENCIÓ relacionades amb la COVID-19 a WWW.PORTAVENTURAWORLD.COM

Descarrega't l'app
2x1 en l'entrada a PortAventura Park

Categories: Oci, Pack Carnet Jove

Lloc: Tarragona

Telèfon: +34 902 20 22 20

https://www.portaventuraworld.com/ca/portaventura

Opinions

No hi ha comentaris.

Deixa un comentari
Demana el carnet