INFORMACIÓ

Placeholder

Mesures a les estacions d'esquí


Què has de saber si vols anar a esquiar

Covid Interior

 

 

Perquè la temporada d’esquí sigui igual de divertida que anys anteriors les diferents estacions del país han pres mesures de prevenció contra la COVID-19. Les coneixes?

 

test

 

Es practicaran tests ràpids d’antígens regularment al personal dels dominis esquiables per garantir la seguretat dels treballadors de les estacions així com la tranquil·litat de tots els que esquiem.

 

 

mascareta

 

L’ús de la mascareta o tapacolls homologat es obligatori als remuntadors, a les zones d’espera, en els embarcaments de les instal·lacions mecàniques, als espais tancats, als edificis i a les zones comunes, com ara restaurants, escoles, botigues, taquilles, etc. Només es permetrà treure la mascareta en espais de restauració un cop asseguts a taula. Durant la pràctica de l’esquí i l’snowboard, es recomanable l’ús de mascareta o tapacoll homologat, però no obligatori. L’edat obligatòria d’ús de la mascareta és a partir dels 8 anys.

 

 

covid

 

En cas de presentar símptomes evidents de la COVID-19, no podràs acedir a les instal·lacions.

 

 

esqui

 

No hi ha limitació de la capacitat a les estacions per a la pràctica de l’esquí, l’snowboard, l’esquí de muntanya, etc. en tractar-se d’una activitat a l’aire lliure. Si que es preveu limitar la capacitat als espais tancats per tal de garantir la distància interpersonal mínima de seguretat.

 

 

gel

 

Tens disponible diferents dispensadors de sabó o gel hidroalcohòlic per a les mans en diversos punts accessibles a la disposició de tots els usuaris.

 

 

neteja

 

S’intensificarà la neteja, la desinfecció i la ventilació contínua dels espais comuns i de tots els punts de l’estació.

 

 

remuntadors

 

En els remuntadors oberts (telecadires i teleesquís) no es limita la capacitat i en el cas dels remuntadors tancats (cabines), la capacitat se sotmetrà a la normativa que estableixi el Govern d’Andorra pel que fa al transports públic en cada moment. Tractament especial de desinfecció de les cabines: Les estacions utilitzaran sistemes específics per eliminar virus i bacteris a les superfícies de les cabines (tractament fotocatalític i vinils antimicrobacterians Hexis PUREZONE®).

 

 

 

Les cartes dels restaurants estan en format QR per evitar la manipulació de paper. Es recomana fer una reserva prèvia dels restaurants per tal d’evitar qualsevol tipus de cues als locals.

 

 

app

 

Es potenciarà l’ús de les aplicacions de cada estació per tal de minimitzar l’ús de planigrafies i materials informatius en paper, així com la realització de reserves dels diferents serveis de les estacions. Es recomana comprar i reservar en línia els forfets i els serveis de l’estació per evitar el pas per les taquilles. S’han incorporat màquines de venda i recollida de forfets per reforçar l’autovenda. Es prioritzarà el pagament amb targeta de crèdit i dispositius sense contacte. L’estació ha establert unes polítiques i unes garanties contra la COVID-19 per als forfets de temporada i per a les compres de paquets turístics. Les podeu consultar a cadascuna de les estacions.

 

 

Si tens més dubtes en relació a les mesures de prevenció contra la COVID-19 et recomanem que et posis en contacte amb SKI Andorra o amb la teva estació Vallnord – Pal Arinsal, Ordino Arcalís o Grandvalira.

Contacta'ns si tens més dubtes

Demana el carnet