INFORMACIÓ

Placeholder

7 llocs per a fer check aquest estiu


Jardins, esglésies, miradors, monuments i boscos…
1. Jardins de Juberri

 

 

Un unicorn, dinosaures, animals de tota mena, escultures… Sens dubte els Jardins de Juberri són tota una fantasia i un paradís per a tothom que busqui fer fotos originals i divertides!

 

Aquests jardins van néixer l’any 2005 i els trobaràs amagats a Juberri. El millor de tot? L’entrada és gratuïta.

 

M’interessa

 

 

2. Roc del Quer

 

 

El Roc del Quer s’ha convertit en una de les localitzacions més famoses d’Andorra i amb raó! Les seves vistes panoràmiques (de vertigen) i el seu entorn fan d’aquest mirador un lloc únic. Ja l’has visitat, oi?

 

A veure? 

 

 

3. Creu dels set braços

 

 

Recordes les llegendes que ens explicaven a l’escola? Doncs algunes tenen molt més de veritat que de mentida i les podem palpar amb les mans…

 

Una d’aquestes llegendes (tràgiques, per cert) és la de la creu dels set braços. Sí, la del noi una mica poruc a qui els amics volien fer una broma i els va sortir el tret per la culata…

 

Doncs bé, als llocs on se suposa que va passar la història es va decidir posar una creu. La creu tenia set braços, un per cada jove que va voler burlar-se del seu amic. Un d’ells va desaparèixer i la creu també va perdre un dels seus braços.

 

T’atreveixes a visitar-la?

 

No m’ho perdo 

 

 

4. El romànic d’Andorra

 

 

Visitar les esglésies d’Andorra és tornar al passat i veure la fascinació que se sentia per allò espiritual i misteriós. A Andorra tenim esglésies del preromànic i del romànic que destaquen per la bellesa del seu interior i pel seu entorn, on s’integren perfectament. Si encara no les has visitat, et sorprendran i molt!

 

Descobreix on es troben

 

 

5. Tempesta en una tassa de te

 

 

Possiblement és una de les escultures més impactants d’Andorra, tant per la seva mida com pel seu simbolisme: la màgia oculta, latent en les forces de la natura. L’escultura és de Dennis Oppenheim i està situada al Coll de la Botella, a Pal.

 

Com arribar-hi

 

 

6. Pont de la Margineda

 

 

És el pont més gran i més esvelt dels ponts medievals d’Andorra! Va ser construït al segle XV i no és l’únic pont amb història d’Andorra.

 

Coneix-los tots

 

 

7. Bosc viu d’Ordino

 

 

Fades i follets, el geni de la saviesa, dones d’aigua, la deessa del bosc… Hi ha un bosc a Ordino on habiten escultures mitològiques. El bosc és de fàcil accés i pots endinsar-t’hi a través de Segudet o pel Coll d’Ordino.

 

Troba’l

Contacta'ns si tens més dubtes

Demana el carnet