La 5a edició del Concurs de microrelats del Carnet Jove Andorra vol potenciar l’esperit crític entre els joves

05 març La 5a edició del Concurs de microrelats del Carnet Jove Andorra vol potenciar l’esperit crític entre els joves

 

El Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració de la FNAC Andorra, convoca la 5a edició del Concurs de microrelats. El concurs, que s’adreça a totes les persones usuàries del Carnet Jove Andorra, vol potenciar l’esperit crític del jovent al voltant dels següents conceptes: llibertat, futur, plàstic, “fake news”, “hater”, “match” i NTR.

 

Qualsevol jove que vulgui participar-hi ha de triar un dels conceptes anomenats anteriorment i escriure un microrelat de ficció o no-ficció, en català i amb una extensió màxima de 200 paraules.

 

Els relats s’han d’enviar a través del web www.carnetjove.ad abans del 19 d’abril i s’acceptaran fins a tres microrelats per participant.

 

Els guardonats en aquesta edició rebran una targeta regal per adquirir productes culturals o bé un lot de llibres. En total, es repartiran 600 € en premis.

 

Un jurat serà l’encarregat de deliberar i triar els guardonats d’aquesta cinquena edició. El jurat d’aquesta edició està format per l’escriptora Teresa Colom, El Servei de Política Lingüística, la Cristina Orduña i la Diana Martin en representació de l’Associació de Professional de la Comunicació d’Andorra i l’Alicia Luño Laguens, guardonada amb un dels premis en l’edició anterior del concurs.

 

El veredicte del jurat es donarà a conèixer el proper 6 de maig a les 19 h, al Fòrum de la FNAC.Demana el carnet