Carnet Jove Andorra impulsa una campanya per gaudir de l’estiu a Andorra i recolzar a les empreses del país

08 jul. Carnet Jove Andorra impulsa una campanya per gaudir de l’estiu a Andorra i recolzar a les empreses del país

 

Andorra és teva

 

La campanya “Andorra és teva” ofereix als i les joves del país un ventall de propostes amb descompte i recomanacions, així com consells, perquè puguin gaudir del millor estiu al Principat.

 

Carnet Jove Andorra llença la campanya d’estiu, enguany enfocada al turisme local i atenent a les necessitats d’un jovent que aquest estiu no podrà viatjar com en anys anteriors.  Sota el lema “Andorra és teva”, la campanya posa en valor totes les possibilitats que dona Andorra als joves i els motiva a descobrir el seu entorn a través de la natura, la cultura, l’esport i l’entreteniment.

 

Passar una nit sota les estrelles, fer una excursió en buggies o en 4×4, visitar els museus o fer un sopar amb els amics són només algunes de les propostes amb descompte incloses en la campanya i de les que se’n podran beneficiar els més de 8.000  usuaris del Carnet Jove.

 

La campanya, que compta amb la col·laboració d’una quarantena d’empreses i entitats del país, pretén ser també un recolzament per al sector empresarial del país i esdevé una oportunitat única per donar a conèixer als i les joves activitats i propostes que fins ara anaven enfocades al turisme.

 

Totes les propostes es poden consultar al web especial de la campanya www.carnetjove.ad/andorraesteva o a través de les xarxes socials del Carnet Jove Andorra.

 

Aquells joves que encara no disposin del Carnet Jove i no puguin accedir a les seves oportunitats, poden adreçar-se al web carnetjove.ad i escollir una de les dues modalitats: el Carnet Jove Clàssic o el Carnet Jove 16PUNT30, la modalitat financera del Carnet Jove que s’emet conjuntament amb l’entitat financera Crèdit Andorrà, patrocinador principal del programa.Demana el carnet