Comença la participació digital dels joves del projecte ‘Moviment Jove’

18 març Comença la participació digital dels joves del projecte ‘Moviment Jove’

 

Moviment Jove

 

 

Després dels tallers presencials que es van fer a Andorra, Barcelona i Tolosa, el projecte ‘Moviment Jove’ avança i arriba a la fase on els i les joves poden participar online. A partir del 18 de març i fins el 31 de març, es podran consultar les propostes sorgides als tallers i, tots els joves que n’hi trobin a faltar, afegir-ne més.

 

Les propostes es presenten a www.movimentjove.com/participa per diferents temàtiques com oci, mobilitat, habitatge, educació, entre d’altres. A cada temàtica, el jove es trobarà un petit llistat amb les propostes que van sorgir als tallers i, si troben a faltar alguna proposta, tindran l’oportunitat d’afegir-ne més.

 

Durant aquestes dues setmanes, tots els joves tenen la possibilitat de dir la seva opinió i de deixar constància de les seves necessitats, inquietuds i preocupacions. Posteriorment, amb totes les propostes sorgides es farà una votació final on els i les joves valoraran la importància de les propostes.

 

Entre els i les joves que participin en aquesta fase digital, tant d’afegir propostes com de votació, es sortejaran set targetes regals de l’Illa Carlemany: una targeta de 100 €, dues de 50 € i quatre més de 25 €.

 

Un cop acabada la fase de treball amb els joves, començarà el treball per redactar i publicar l’Informe de Joventut, que es presentarà en una roda de premsa un cop finalitzat el projecte Moviment Jove.

 

El Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració del CRES i del diari BonDia, formen part d’aquest projecte participatiu que ajudarà a assentar les bases per a definir i impulsar les polítiques de joventut i les intervencions a desenvolupar segons les necessitats i els recursos disponibles.Demana el carnet