Escollits els joves que formaran el Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu 2019

02 maig Escollits els joves que formaran el Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu 2019

 

Diana Rueda Santiago, Carla Marsol Pujol i Maria Caminal Pérez, usuàries del Carnet Jove, formaran el Jurat Carnet Jove de l’edició d’enguany del Festival Ull Nu, que se celebra del 22 al 26 de maig a Andorra la Vella. El Jurat Carnet Jove és una novetat d’aquest any que sorgeix amb la idea d’augmentar el nombre de joves que puguin gaudir de l’experiència de viure el Festival Ull Nu com a autèntics crítics de cinema. El Jurat Carnet Jove tindrà com a tasca visualitzar tots els curtmetratges i llargmetratges a concurs i atorgarà el Premi Jurat Carnet Jove al Millor Curtmetratge valorat en 400 € i el Premi Jurat Carnet Jove al Millor Llargmetratge/Migmetratge (òpera primera) valorat en 600 €.

 

A banda de valorar les obres a concurs, el Jurat Carnet Jove podrà compartir estones amb l’organització per conèixer com és un festival per dins i també intercanviar opinions amb el jurat professional que en aquesta edició està compost per en Marc Crehuet, director, guionista i dramaturg, per la director d’art Laia Ateica i per l’Emma Fariña, productora documental.

 

Taller de creació d’un curtmetratge amb Instagram Stories

Fruit de la col·laboració entre el Festival Ull Nu i l’Associació Carnet Jove Andorra, s’ha organitzat un taller de creació d’un curtmetratge instantani i col·laboratiu a través d’Instagram Stories impartit per Reteena, Festival Jove Audiovisual de Barcelona i adreçat a joves de 12 a 17 anys.

 

El taller té com a objectiu crear una peça de vídeo amb altres joves mitjançant el format stories. El dia de l’activitat es crearan diversos equips de rodatge i es gravarà una mateixa història jugant amb els diferents punts de vista, treballant una narrativa instantània, fresca i dinàmica.

 

El taller se celebrarà el proper dissabte 25 de maig de 10 h a 14 h a l’Oficina del Carnet Jove Andorra (Centre Cultural la Llacuna) i el preu d’aquest és de 8 €. Els joves interessats poden inscriure’s al taller omplint el formulari que trobaran al web www.carnetjove.ad.Demana el carnet