El ‘Moviment Jove’ afronta l’última etapa amb la votació final

11 abr. El ‘Moviment Jove’ afronta l’última etapa amb la votació final

 

Moviment Jove

 

 

El projecte ‘Moviment Jove’ afronta la seva última fase amb la votació final de les propostes sorgides dels tallers presencials i de la participació digital. Els i les joves, d’entre 12 i 30 anys, tenen fins al 30 d’abril per seleccionar les propostes que creguin més importants i prioritàries.

 

La votació es divideix per temàtiques, com l’oci, l’ocupació, l’habitatge, el transport, entre d’altres, i es pot fer a través del web movimentjove.com/participa. Entre les propostes de cada categoria, els i les joves hauran d’escollir-ne tres i ordenar-les segons la importància. D’aquesta manera, els i les joves podran escollir, per exemple, entre donar més importància a la creació de més carrils bici, millorar el servei d’autobús nocturn i/o abaixar els preus del transport públic.

 

Entre els i les joves que participin en aquesta votació digital se sortejarà 2 mòbils Redmi Note 7.

 

L’objectiu de participació d’aquesta fase s’ha fixat en 800 joves, tot i que s’aspira que més joves s’animin a participar-hi i la xifra augmenti considerablement. El més important és donar veu a tot el jovent i que els resultats representin les seves inquietuds, necessitats i preocupacions.

 

Un cop acabada la votació el 30 d’abril, es començarà el treball per redactar i publicar l’Informe de Joventut, que es presentarà en una roda de premsa un cop finalitzat el projecte ‘Moviment Jove’.

 

El Govern d’Andorra, els set comuns, el Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra i l’Associació Carnet Jove Andorra, amb la col·laboració del CRES i del diari BonDia, formen part d’aquest projecte participatiu que ajudarà a assentar les bases per a definir i impulsar les polítiques de joventut i les intervencions a desenvolupar, segons les necessitats i els recursos disponibles.Demana el carnet