Nova activitat al Thyssen per apropar l’art als joves

03 febr. Nova activitat al Thyssen per apropar l’art als joves

 

El Carnet Jove Andorra organitza una nova activitat al Museu Carmen Thyssen Andorra amb l’objectiu d’apropar l’art als joves d’una manera diferent i fomentar la seva participació i debat entorn a les obres pictòriques.

 

L’activitat, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de febrer a les 20 h, i que té com a marc l’exposició “Influencers en l’art, de Van Goyen al pop-art“, consisteix en un joc on els participants, dividits en dos grups, hauran de resoldre diferents proves i aconseguir el màxim de punts. “Tic-Tac: Cronos”, que així és com s’anomena l’activitat, posa en joc les habilitats i el treball en grup mitjançant una sèrie de proves a contrarellotge.

 

L’activitat també inclou una visita guiada a l’exposició actual de la pinacoteca on els participants podran descobrir les 27 obres que la conformen.

 

L’activitat té una durada d’una hora i mitja, el preu d’aquesta és de 5 € i poden participar tot el jovent major d’edat i usuari d’un Carnet Jove.

 

Per inscriure’s a l’activitat cal accedir al web www.carnetjove.ad i omplir el formulari de participació.Demana el carnet