Noves categories en la 4a edició del Concurs de microrelats del Carnet Jove Andorra

01 març Noves categories en la 4a edició del Concurs de microrelats del Carnet Jove Andorra

 

Microrelats Carnet Jove

 

Per quart any, El Carnet Jove Andorra convoca el Concurs de microrelats, enguany amb la col·laboració de la FNAC Andorra. Els objectius d’aquesta iniciativa són incentivar l’escriptura, la creativitat i l’esperit crític entre els joves.

 

El concurs està adreçat als usuaris del Carnet Jove Andorra que vulguin presentar el seu microrelat. Els escrits poden ser de ficció o no-ficció, han de ser en català, tenir una extensió màxima de 200 paraules i hauran de ser obres originals i inèdites.

 

Entre les novetats d’aquesta 4a edició destaquen les noves categories a concurs. Fins ara els joves podien participar en una única categoria lliure. Enguany, s’afegeixen les temàtiques de “medi ambient”, “drets humans” i “viatjant per Europa”.

 

També s’incrementen els premis. Gràcies a la col·laboració amb la FNAC Andorra, els guanyadors obtindran una targeta regal de l’establiment. A cada categoria es repartiran 200 € en targetes regals: 50 € per a les obres escrites per joves de 12 a 14 anys, 50 € per a textos escrits per joves de 15 a 17 anys i, per últim, 100 € per aquelles obres escrites per joves de 18 a 30 anys.

 

Els relats s’han d’enviar a partir de l’1 de març i fins al 14 d’abril a través del web www.carnetjove.ad i es poden presentar un total de dos escrits per participant.

 

El jurat d’aquesta quarta edició està format per  Loan Poulet, escriptor de l’obra ‘Los Niños del Mañana’, Marina Castillo, guanyadora en la categoria d’adults de la 3a edició del Concurs de Microrelats, Txema Díaz, docent, i el Servei de Política Lingüística.

 

Així mateix, per a les categories específiques se sumarà al jurat el Sr. Marc Vila, Raonador del Ciutadà, que ajudarà a valorar els textos de la categoria dels Drets Humans. Andorra Sostenible serà l’encarregada de valorar els textos de la temàtica de Medi Ambient i, per últim, l’Oficina de l’Associació del Carnet Jove Europeu (EYCA) s’encarregarà de valorar les obres de la categoria de Viatjant per Europa.

 

El veredicte del jurat, i per tant, els/les guanyadors/res de la quarta edició es donaran a conèixer el dia 8 de maig al Fòrum de la FNAC. També es comunicaran els/les guanyadors/res a través dels mitjans de comunicació del Carnet Jove Andorra.Demana el carnet