S’obre el termini per formar part del Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu 2019

22 març S’obre el termini per formar part del Jurat Carnet Jove del Festival Ull Nu 2019

 

El jurat, que estarà format per tres joves, atorgarà el Premi Jurat Carnet Jove al Millor Curtmetratge i al Millor Llargmetratge/Migmetratge (òpera prima)

 

Festival Ull Nu 2019

 

 

El Festival Ull Nu 2019, que se celebra del 22 al 26 de maig, comptarà per primer cop amb un jurat jove. Fins a la data, era una persona jove la que s’incorporava al jurat oficial del Festival. Enguany, s’ha creat un Jurat Carnet Jove que estarà integrat exclusivament per crítics cinematogràfics de 16 a 30 anys, que atorgaran el Premi Jurat Carnet Jove al Millor Curtmetratge valorat en 400 € i el Premi Jurat Carnet Jove al Millor Llargmetratge/Migmetratge (òpera prima) valorat en 600 €.

 

Durant els dies del Festival, el Jurat Carnet Jove visualitzarà tots els curtmetratges i llargmetratges, compartirà una estona amb el jurat oficial del Festival i assistirà a diferents activitats i esdeveniments del certamen.

 

El Jurat Carnet Jove ha estat impulsat pel Festival Ull Nu i per l’Associació Carnet Jove Andorra per tal de facilitar al jovent les seves inquietuds vinculades al món del cinema, donar-li l’oportunitat de conèixer professionals del sector i viure de primera mà com funciona la producció d’un festival.

 

Selecció dels membres del Jurat Carnet Jove

 

El Jurat Carnet Jove estarà integrat per tres persones usuàries del Carnet Jove, d’entre 16 i 30 anys. Aquelles persones que s’hi vulguin presentar hauran d’accedir al web carnetjove.ad i apuntar-se a la convocatòria, emplenar el formulari amb les seves dades i adjuntar una crítica d’una pel·lícula, sèrie, documental o de qualsevol peça audiovisual que elles considerin. La crítica ha de ser en català i la seva extensió és lliure.

 

La convocatòria romandrà oberta fins al 23 d’abril a les 23.59 h.

 

Una comissió, formada per representants del Festival Ull Nu i del Carnet Jove Andorra, seleccionarà el 30 d’abril els tres integrants del jurat.Demana el carnet