Vols viure emocions fortes?

Paracaigudes

18 abr. Vols viure emocions fortes?

     

Enric Rodon

ENRIC RODON
Em vaig llicenciar en periodisme fa uns quants anys. El meu primer sou me’l vaig guanyar fent cròniques de partits de tercera divisió i el segon, escrivint sobre esports extrems. He fet d’aler-pivot, de punta a futbol sala, de saguer a frontennis, he corregut centenars de quilòmetres, he fet incomptables braçades i, sobretot, m’he divertit moltíssim. He dit ja que m’encanta fer esport?

 


Demana el carnet

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. més informació

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close