Participa en l’EmprenDay i fes realitat el teu projecte d’emprenedoria 🚀

Carnet Jove Andorra et convida a participar en la segona edició de l’EmprenDay, un programa d’emprenedoria especial per a joves que voleu crear el vostre negoci o ja us hi heu iniciat, però voleu seguir ampliant el vostre coneixement.

Conferències, assessoraments, tallers… Tria la teva activitat i registra’t!

Totes les activitats són gratuïtes a excepció del taller de fixació de preus. 

Del 27 al 30 de març I Assessoraments

Assessoraments

Assessoraments. Resol els teus dubtes amb un professional

Vols emprendre o ja tens una empresa i vols resoldre dubtes sobre el teu model de negoci, la fiscalitat, l’estratègia de màrqueting, el pla d’empresa o el finançament?

Demana un assessorament de 40 minuts amb un professional. Totalment personalitzat i gratuït.

18 de març I Jornada EmprenDay

Programes i serveis per a les empreses i emprenedors: Andorra Business i Andorra Recerca + Innovació. Com em poden ajudar en el meu negoci?

Coneixes la cartera de serveis, subvencions i programes que ofereix Andorra Business i Andorra Recerca + Innovació?

Informa’t sobre aquestes dues agències, com fomenten l’ecosistema empresarial, emprenedor i innovador d’Andorra, i com te’n pots beneficiar.

Mentalitat emprenedora: 12 claus pràctiques per desenvolupar (i potenciar!) una mentalitat emprenedora d’èxit

Saps que el 85% de projectes emprenedors fracassen els primers anys de vida?

Emprendre pot ser l’aventura de la teva vida. Però, tot i que comencem amb moltíssima il·lusió, força i empenta, aviat ens adonem que el camí de l’emprenedor és ple de reptes continus. Fins i tot, molt sovint, els problemes apareixen de cop i volta i tots alhora. I, per si no n’hi hagués prou, sovint els resultats no arriben com i quan volem.

En aquesta xerrada compartirem algunes claus pràctiques per ajudar-te a superar els teus reptes amb resiliència, per així avançar en les diferents etapes de l’emprenedoria, tot gaudint del camí i del procés.

Som-hi! És hora de passar a l’acció!

Pausa

Comparteix un cafè amb tots els assistents a l’esdeveniment i aprofita aquesta pausa per donar-te a conèixer, explicar les teves inquietuds o fer networking. Your choice!

Gestió del temps: atura’t, planifica i triomfaràs! Pren el control del teu temps i guanya en productivitat i qualitat de vida

Tenir èxit a l’hora d’emprendre implica sobretot tenir una bona gestió del treball i del temps.

Definir prioritats, autogestionar-se, planificar a un any vista, ser capaç d’agrupar tasques, crear automatitzacions, etc., i alhora mantenir un balanç vital, sabent gestionar l’estrès i el cansament emocional i mental, és determinant.

En aquest taller, Mònica Rodríguez compartirà amb tu, més enllà d’eines de planificació i estratègia, quines explicacions ens ofereix avui dia la psicologia, la neurociència i la medicina, perquè els nous hàbits perdurin en el temps i tinguis més probabilitats de materialitzar els teus objectius i somnis guanyant la batalla a la procrastinació.

Inversió: Scale Lab Andorra, el vehicle d’inversió per a empreses noves

Coneixes l’Scale Lab Andorra? És un vehicle d’inversió que inverteix en empreses de creació recent. Busquen empreses no cotitzades i un model de negoci ja validat que necessita una injecció de capital.

Creus que el teu negoci pot ser un dels seleccionats? Coneix com avaluen els projectes i com funciona el procés d’inversió a les empreses emergents!

Finançament: com captar finançament per al meu projecte emprenedor?

Tens una idea de negoci, però no tens diners? Has muntat una empresa, però necessites capital?

En aquesta ponència, la Donna Alcalà, sòcia del despatx Emindset Law i legal counsel d’Startups i Empreses, explicarà la seva experiència assessorant empreses en la captació de capital i compartirà diferents maneres de finançar un projecte emprenedor.

Pausa

Comparteix un cafè amb tots els assistents a l’esdeveniment i aprofita aquesta pausa per donar-te a conèixer, explicar les teves inquietuds o fer networking. Your choice!

Joves emprenedors: FIVE Media Clan, de l’entreteniment al negoci digital

FIVE Media Clan va néixer el 2021, de la mà d’un grup d’amics i creadors de contingut, amb l’objectiu de donar-li un enfocament únic al món dels E-sports i a l’entreteniment digital.

Coneix quin és el seu model de negoci i com han aconseguit treballar una marca amb què tothom s’hi pot sentir identificat. 

On ens trobem?

Hive Five – Coworking Andorra
Av. Dr. Mitjavila, 5, Edifici BOMOSA-ALBA, 
AD500 Andorra la Vella

Organitza:
Amb el patrocini de:
Col·labora: