• Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa
 • Política de privadesa

POLÍTICA DE PRIVADESA

Des de l’ASSOCIACIÓ CARNET JOVE ANDORRA (“Associació Carnet Jove Andorra ” o l’ “Associació”) volem oferir-te una experiència de navegació i un servei segur i de confiança. Per això, hem implementat la present Política de Privadesa que compleix amb els paràmetres i mesures de seguretat, tant tècniques com organitzatives, recollides al Reglament Europeu 679/2016, de 27 d ’abril, relatiu a la protecció de dades de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i de lliure circulació d ’aquestes dades (“RGPD”), així com la legislació andorrana sobre protecció de dades personals. Tot plegat amb l’objectiu de garantir la teva privacitat i ser transparents en l’ús de les teves dades.

En aquesta Política de Privadesa també volem aprofitar per informar sobre com tractarem les teves dades tant si s’actua com a persona física (joves menors o majors d’edat) o com a persona jurídica (empresa o patrocinador).

 

1. Qui és el Responsable del tractament de les teves dades?

Identitat: Associació Carnet Jove Andorra.

Adreça portal: Carrer Cinto Verdaguer número 4-6, 2n pis (AD500 Andorra la Vella).

Telèfon: +(376)864 976.

Contacte del responsable de Protecció de Dades: dades@carnetjove.ad.

 

2. Quines dades recollim?

Normalment, a través de la pàgina web i app recollim dades de contacte de l’usuari per a les diferents modalitats de productes i serveis que oferim, essent el nom i cognoms, número de passaport, domicili, telèfon, correu electrònic, data de naixement i ocupació.

Si l’usuari que contacta amb nosaltres o es registra es una persona que actua en representació d’una persona jurídica o és un professional independent, també recaptarem les teves dades per a la prestació del servei sol·licitat i també, en el seu cas, per a fins comercials o de màrqueting sempre i quan ens ho autoritzis en el moment oportú, per exemple, marcant la casella “Vull inscriure’m al butlletí i rebre informació del Carnet Jove”.

 

3. Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

A l’Associació Carnet Jove Andorra tractem la informació que ens facilites a través dels formularis electrònics de la pàgina web/app i/o mitjançant correu electrònic, amb estricta confidencialitat d’acord amb el RGPD i amb la legislació andorrana sobre protecció de dades personals, i amb les finalitats principals següents:

 1. Mantenir un contacte directe i personalitza amb els nostres usuaris.
 2. Atendre els dubtes o les sol·licituds d’informació dels usuaris.
 3. Gestionar les sol·licituds de participació a esdeveniments, cursos, tallers, xerrades, activitats i concursos organitzats per l’Associació o per les empreses col·laboradores de Carnet Jove Andorra, a través dels formularis de la web i/o app.
 4. Gestionar les sol·licituds de carnet (Carnet Jove Clàssic, Carnet Jove 16PUNT30)
 5. Gestionar les sol·licituds d’alta a la plataforma web/app per part d’empreses i col·laboradors, a través del formulari de la web/app.
 6. Elaborar estudis interns sobre els interessos culturals, esportius, formatius i altres, dels usuaris.

El teu correu electrònic l’utilitzarem per remetre’t informació relacionada amb els dubtes o inquietuds que ens hagis plantejat o per a fer els tràmits o ajudar-te amb els tràmits que necessitis.

En cap cas rebràs informació de tercers sense haver-te informat i sol·licitat el teu consentiment exprés prèviament, vetllant d’aquesta manera per complir amb els paràmetre de la normativa europea.

També podrem utilitzar les teves dades amb fins de publicitat i de prospecció comercial, si mostres el teu consentiment de manera expressa en el moment indicat.

Així mateix t ’informem que les teves dades personals no seran segmentades ni utilitzades amb altres finalitats que no siguin la mera informació dels serveis i de les activitats que l’Associació Carnet Jove Andorra ofereix i que pretenem que siguin de la teva utilitat.

 

4. Per quant de temps conservarem les teves dades?

Tu decideixes fins quan conservem les teves dades del registre, ja que en qualsevol moment, pots eliminar-les o modificar-les (en el cas de les dades opcionals) i donar-te de baixa del registre. En aquest cas, tenim 90 dies per eliminar les teves dades.

Pel que fa a les participacions, l’Associació Carnet Jove Andorra es compromet a esborrar totes les participacions que tinguin una antiguitat superior a o igual a 3 anys.

 

5. Quina és la legitimació per al tractament de les teves dades?

La base de legitimació per al tractament de les teves dades és la vinculació com a usuari del Carnet Jove Andorra o com a empresa col·laboradora del Carnet Jove Andorra.

 

6. Quins són els destinataris de les teves dades?

L’Associació Carnet Jove Andorra no facilitarà les teves dades a tercers, excepte en els següents casos:

 1. Empreses amb qui treballem conjuntament per desenvolupar algun projecte o activitat i que pel bon funcionament del mateix, necessitem que accedeixin a alguna dada personal dels nostres usuaris normalment per poder participar. En aquest cas, aquestes empreses col·laboradores que ens presten un servei accepten complir el que estableix la legislació i nosaltres ens comprometem perquè així sigui.
 2. Els enviaments dels butlletins, de vegades, els fem amb empreses col·laboradores que pot ser que els seus servidors no estiguin dins de la Unió Europea. Tots els nostres col·laboradors compleixen la legislació vigent, o bé ens han acreditat que els seus sistemes són segurs.
 

7. Consentiment inequívoc per al tractament de les teves dades personals

En compliment del que exigeix el RGPD i atenent al que estableixen les nostres polítiques internes, cada vegada que ens facis arribar o enviïs dades personals hauràs de donar el teu consentiment exprés fent clic a la casella que apareix a la part inferior de cada formulari on es recullen les teves dades.

També, quan ens escriguis a algun dels nostres correus electrònics de contacte o bé a qualsevol altre habilitat per a funcionalitats concretes dins la pàgina web/app, estaràs acceptant expressament que puguem demanar les teves dades per la finalitat o petició que ens hagis indicat.

Amb aquestes accions, ens estàs manifestant de forma lliure i inequívoca que estàs d’acord amb que l’Associació Carnet Jove Andorra, tracti les teves dades segons les finalitats esmentades en els apartats anteriors.

L’usuari garanteix que les dades personal facilitades a l’Associació són veraces i es fa responsable de comunicar qualsevol modificació de les mateixes.

L’acceptació de l’Usuari de que les seves dades siguin tractades amb les finalitats referides en aquesta política té sempre caràcter revocable, sense efectes retroactius, tot això amb el que disposa la legislació vigent.

Informem que si l’Usuari actua en representació d’una persona jurídica o com a professional independent, ens autoritzarà a que li fem arribar informació associada als serveis contractats, d’una banda, o bé informació comercial, en els moments oportuns a través de l’acceptació de la present política de privadesa.

 

8. Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

En qualsevol moment, pots consultar en línia les dades personals que ens vas facilitar quan et vas registrar al registre de la web/app. Només cal que accedeixis al teu perfil d’usuari i des d’allà podràs consultar i modificar qualsevol de les teves dades.

També, si ho vols, podràs eliminar el teu compte, fet que farà que les teves dades s’eliminin de la base de dades en un màxim de 90 dies.

Per la resta de lloc on recollim dades de tu, pots exercir els teus drets d’accés, de rectificació, d’oposició, de limitació de tractament, de portabilitat i de cancel·lació, enviant un correu electrònic a dades@carnetjove.ad o correu postal a:

Associació Carnet Jove Andorra

Carrer Cinto Verdaguer número 4-6, 2n pis

AD500 – Andorra La Vella

Caldrà adjuntar una fotocòpia del teu passaport o document d’identitat, detallant els drets que s’exerciten.

 

9. Mesures de seguretat en la recollida de dades

Per garantir la seguretat a la nostra pàgina web/app, hem integrat un sistema de seguretat que ens permet mantenir la confidencialitat i la integritat de les dades dels nostres usuaris.

D’aquesta manera, l’Associació Carnet Jove Andorra manté els nivells de seguretat de protecció de les teves dades requerides pel RGPD, i ha disposat tots els mitjans tècnics al seu abast per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades que l’usuari faciliti a través de la plataforma.

També, en qualitat d’usuari de la nostra pàgina web/app, entens, acceptes i comprens que les mesures de seguretat a Internet no són inexpugnables i que, per tant, t’obligues a adoptar les mesures de seguretat necessàries que et permetin confiar en la veracitat de la web/app en la qual està introduint les teves dades. Nosaltres també farem el possible per garantir en tot moment la privadesa i seguretat de les teves dades d’identificació, fent ús sempre de la màxima diligència i implementant les mesures que siguin necessàries.

 

10. Política a les xarxes socials

L’Associació Carnet Jove Andorra disposa d’un perfil corporatiu a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

Així, en virtut del que disposa el RGPD, l’entitat és “Responsable del tractament de les seves dades” amb motiu de l’existència d’aquests perfils a les xarxes socials i el fet que ens segueixi i el puguem seguir, també.

Això significa que, si decideixes incorporar el teu perfil com a seguidor o donant un “Like” o un “M’agrada” als nostres continguts o perfils, acceptes la present política, on t’expliquem els teus drets i sobre com fem servir les teves dades.

D’altra banda, t’informem que utilitzarem aquestes xarxes socials per anunciar les notícies o informació rellevants relacionades amb els projectes que realitzem, activitats que es fan a l’Associació o bé on es participa; o bé sobre temes que considerem poden ser del teu interès. Emprant les funcionalitats d’aquestes plataformes, és possible que al teu mur o perfil, vegis publicades notícies amb aquest tipus d’informació.

Ara bé, també et fem saber que no hi ha cap vincle entre l’Associació i aquestes plataformes o xarxes socials, de manera que acceptaràs la seva política d’ús i condicions un cop accedeixis a les mateixes i/o validis els seus avisos, termes i condicions en el procediment de registre. Així l’Associació no serà mai responsable per l’ús o tractament de les dades que es faci fora de l’estricta relació i prestació de serveis indicats en aquesta política.

 

11. Com gestionem les dades dels menors d ’edat?

www.carnetjove.ad és una plataforma web dirigida a nens i nenes i que conté contingut d’entreteniment amb valor que permeten desenvolupar la seva personalitat. Al contingut de la web s’hi pot accedir sense haver-se de registrar com a usuari. Ara bé, hi ha determinades accions que demanen que el nen o nena es registri. Els membres del Carnet Jove Andorra, que tenen un carnet, poden gaudir d’avantatges especials, com invitacions per assistir a esdeveniments, participar en concursos, etc.

Les dades que recollim amb el registre són les mínimes imprescindibles.

Per motius de seguretat, per entrar a formar part del Carnet Jove Andorra és imprescindibles que les dades del nen o nena vagin acompanyades de l’autorització dels seus pares o tutors. En tot moment, el nen o nena es pot donar de baixa del Carnet Jove a través de la web i consultar i modificar les dades que tenim d’ell/ella.

El nen o nena també es pot subscriure al butlletí del Carnet Jove Andorra, que li permetrà rebre periòdicament informació de les novetats de programació, concursos i activitats del mes, entre d’altres.

Per a més informació, consultar l ’apartat: Avís legal i Condicions d’ús.

 

12. Política de Cookies

L’Associació Carnet Jove Andorra utilitza galletes de tercers per al seguiment i millora de determinades funcionalitats i serveis. Si vols consultar quina és la nostra política sobre aquest tema, clica aquí.

 

13. Modificació de la present Política de Privadesa

L’Associació Carnet Jove Andorra es reserva el dret de modificar la present política per adaptar-la a futures novetats legislatives o jurisprudencials, així com per a futurs usos que pogués realitzar de les dades personals dels usuaris de la pàgina web i app.

En cas que aquesta modificació afectés al tractament de les teves dades, per exemple, perquè es pretén realitzar algun tractament addicional dels mateixos, no informat prèviament, procediríem a notificar-te d’aquesta realitat perquè indiquis la teva conformitat o disconformitat.

Et recomanem, en tot cas, que procedeixis a la lectura de la Política de Privadesa de la nostra pàgina web i app cada vegada que hi accedeixi.

 

14. Acceptació inequívoca per al tractament de dades

D’acord amb tot l ’expressat en la present política de privadesa, l ’usuari acceptarà els tractaments de dades a partir dels canals i formularis ja expressats en aquesta política i per a les finalitats descrites en el mateix.

 

15. Integració amb la resta de textos legals

Aquesta política de privadesa es complement amb l’Avís legal, Condicions d’ús i la Política de Cookies, associats a aquesta pàgina web i app.

 
 

POLÍTICA DE COOKIES

 

La web i app del Carnet Jove Andorra fan ús de Cookies per facilitar la navegació dels usuaris. A l’ accedir a la web mitjançant un banner s’informa a l’usuari de l’existència i ús de Cookies i que si continua navegant s’entendrà que dona el seu consentiment a les esmentades Cookies i l’acceptació de la Política de Cookies. En el mateix banner hi ha un enllaç directe a la Política de Cookies amb informació més detallada i l’opció d’acceptar explícitament la política, així com la possibilitat de modificar la configuració de les Cookies.

 

1. Què són les Cookies?

 

Una galleta (“Cookie”) és un petit fitxer de text que s’emmagatzema en el teu navegador quan visites gairebé qualsevol pàgina web. La seva utilitat és que la pàgina web i/o app sigui capaç de recordar la teva visita quan tornis a navegar per aquesta web i/o app. Les Cookies solen emmagatzemar informació de caràcter tècnic, preferències personals, personalització de continguts, estadístiques d’ús, enllaços a xarxes socials, accés a comptes d’usuaris, etc. L’objectiu de les Cookies és adaptar el contingut de la web i/o app al teu perfil i necessitats. Sense Cookies els serveis oferts per qualsevol pàgina es veurien reduïts notablement.

Les Cookies no poden llegir informació del teu ordinador ni és un virus que pugui causar danys al teu ordinador.

En les aplicacions mòbils també recollim informació dels usuaris a través dels permisos que et demanem per oferir-te determinades funcionalitats. Tingues en compte que només recollim les dades imprescindibles per oferir-te el servei que ens has sol·licitat. Per exemple, si utilitzes l’aplicació mòbil del Carnet Jove Andorra et podem demanar la ubicació del teu dispositiu per oferir-te les activitats més pròximes al lloc on estiguis en aquell moment.

 

2. Quines cookies s’utilitzen en aquesta web i app?

 

La pàgina web i app utilitzen les següents Cookies pròpies:

 • Cookies de sessió, per garantir que els usuaris que escriuen comentaris en el Blog siguin humans i no aplicacions automatitzades. D’aquesta manera es vol combatre spam.
 • Cookies funcionals, per millorar l’experiència d’ús de la web i app. Són les “cookies” que, per exemple, ens permeten recordar si has silenciat el reproductor de vídeo o àudio o si has baixat el volum.
 • Cookies de publicitat que serveixen per monitoritzar l’èxit de les campanyes i per això recullen informació estadística. Per exemple, quants usuaris han vist un determinat anunci o el nombre de “clics” que els usuaris han fet en un “banner”.
 • Cookies de plataformes de tercers per enriquir els nostres continguts utilitzant alguns serveis oferts per plataformes de tercers, com per exemple, xarxes socials o eines de visualització d’informació (mapes, gràfics…). Aquestes plataformes compleixen amb els requeriments de la legislació europea.
 
 

 3. Gestió de les Cookies: com activar-les i deshabilitar-les

 

L’usuari té l’opció d’acceptar les Cookies, bloquejar-les o eliminar-les en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu dispositiu. De manera que l’acceptació inicial pot esser revocada en qualsevol moment per part de l’usuari a través de les opcions de configuració del seu navegador.

A continuació et facilitem els enllaços:

 

4. Limitació de responsabilitat

 

Ni l’Associació Carnet Jove ni els seus representants legals es fan responsables del contingut i de la veracitat de les polítiques de privacitat que puguin tenir els tercers mencionats en aquesta Política de Cookies (Chrome, Firefox, Safari, Internet Explorer, etcètera).

Els navegadors web són les eines encarregades d’emmagatzemar les Cookies i és des d’aquestes eines que has de fer ús del teu dret a eliminació o desactivació d’aquestes.

Ni aquesta web/app ni els seus representants legals poden garantir la correcta o incorrecta manipulació de les Cookies per part d’aquests navegadors.

En alguns casos és necessari instal·lar Cookies per tal que el navegador no oblidi la teva decisió de no acceptació d’aquestes.

En el cas de les Cookies de Google Analytics, aquesta empresa emmagatzema les Cookies en servidors ubicats a Estats Units i es compromet a no compartir la informació amb tercers, excepte en els casos en els quals sigui necessari per al funcionament del sistema o quan la llei obligui a aquest efecte. Segons Google no guarda la teva direcció IP. Google Inc. és una companyia adherida a l’Acord de Port Segur que garanteix que totes les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord a la normativa europea. Pot consultar informació detallada sobre això en el següent enllaç.

 

 

Última actualització: 21 de febrer de 2019.

Suma't al moviment